Tarife și opțiuni

1 Ședință de psihoterapie

Individual
Tarif: 170 RON
Tarif weekend: 250 RON
Durata: 50 MIN

Cuplu
Tarif: 270 RON
Tarif Weekend: 350 RON
Durata: 90 MIN

Evaluare psihologică computerizată
+ raport psihologic complex

Tarif: 250 RON
Durata: 180 MIN

1 Ședință de Recall Healing

Tarif: 270 RON
Tarif weekend: 370 RON
Durata: 90 MIN

1 Ședință terapie Reiki

Tarif: 75 RON
Durata: 45 MIN

Întrebări frecvente

“De ce ești așa?” 

Răspuns: “Ei… așa sunt eu, așa m-am născut.”

Chiar crezi că doar atât explică felul tău de a fi? …Dacă iți permiți să fii măcar o secundă curios asupra acestei întrebări, atunci află că un psiholog bun iși dedică întreaga viață pentru a înțelege și a-și putea explica, atât sieși cât și ție, dacă îl vei solicita, adevăratele cauze ale comportamentului uman.

“Dr. Gilbert Renaud are o experiență de peste 35 ani în domeniul terapiei holistice. Împreuna cu mentorul lui, Dr. Claude Sabbah, specialist în creierul uman, pornind de la cele 5 legi biologice, crează un sistem bine conturat, denumit Recall Healing, ducând astfel mai departe teoriile doctorului Hamer. Recall Healing pune la dipoziție informații suplimentare și metode prin care se pot explora și debloca, cauzele emoționale și psihice ale bolilor, oferind astfel un sprijin real în faza de vindecare. Metoda lui Gilbert Renaud PhD ne ajută să înțelegem cauza și motivul care provoacă boala sau un model de comportament care revine ciclic in viața noastră.” 

(Aliz Brunner, Recall Healing România)

Nu e ca și cum ești o mașină care are un manual și un mecanism standard. Ești o ființă unică și ai ritmul tău de a trăi si asimila informațiile din jurul tău. E nevoie de atât timp cât iți acorzi tu pentru tine și doar tu știi când ești cu adevărat bine. Dacă ești bine și crezi că nu mai ai nevoie să vii în terapie, atunci e alegerea ta. Poți să revii oricând.

Dacă nu ești în țară sau circumstanțele nu iți permit să ajungi la terapie, putem să ținem ședința și prin intermediul aplicației Skype. Trebuie doar să menționezi asta în mesajul pentru programare.

Solicită o programare

Compleatează câmpurile și scrie-mi pe scurt motivul pentru care crezi tu că ai nevoie de această programare.