Tarife și opțiuni

1 Ședință de psihoterapieIndividual
Tarif: 200 RON
Tarif weekend: 300 RON
Durata: 50 MIN

Cuplu
Tarif: 350 RON
Tarif Weekend: 350 RON
Durata: 90 MIN

* aceste ședințe se pot ține și online
*programările anulate cu mai puțin de 48 ore înainte se achită

Evaluare psihologică computerizată
+ raport psihologic complex

Tarif: 400 RON
Durata: 180 MIN

1 Ședință de Recall Healing

Tarif prima ședință: 400 RON (implică întocmirea ciclurilor de autonomie și a arborelui genealogic)

Tarif începând cu a doua ședință: 350 RON

Tarif weekend: 400 RON

Durata 90 MIN
* aceste ședințe se pot ține și online
* programările anulate cu mai puțin de 7 zile înainte se achită

Cicluri de autonomie
(fără ședință de Recall Healing / format electronic)

Tarif: 300 RON

Analiză Arbore Genealogic 3 generații (cu datele oferite de client, include și linia vieții pentru 7 persoane - client, părinți, bunici materni, bunici paterni / format electronic)

Tarif: 300 EURO

1 Ședință terapie Reiki

Tarif: 100 RON
Durata: 30 MIN

Întrebări frecvente

“De ce ești așa?” 

Răspuns: “Ei… așa sunt eu, așa m-am născut.”

Chiar crezi că doar atât explică felul tău de a fi? …Dacă iți permiți să fii măcar o secundă curios asupra acestei întrebări, atunci află că un psiholog bun iși dedică întreaga viață pentru a înțelege și a-și putea explica, atât sieși cât și ție, dacă îl vei solicita, adevăratele cauze ale comportamentului uman.

“Dr. Gilbert Renaud are o experiență de peste 35 ani în domeniul terapiei holistice. Împreuna cu mentorul lui, Dr. Claude Sabbah, specialist în creierul uman, pornind de la cele 5 legi biologice, crează un sistem bine conturat, denumit Recall Healing, ducând astfel mai departe teoriile doctorului Hamer. Recall Healing pune la dipoziție informații suplimentare și metode prin care se pot explora și debloca, cauzele emoționale și psihice ale bolilor, oferind astfel un sprijin real în faza de vindecare. Metoda lui Gilbert Renaud PhD ne ajută să înțelegem cauza și motivul care provoacă boala sau un model de comportament care revine ciclic in viața noastră.” 

(Aliz Brunner, Recall Healing România)

Suntem un pachet de adaptări specifice inconștiente (psihologice, mentale, biologice) la ceea ce au perceput strămoșii noștri că au trăit. Așa că….povestea ta a început demult. E important să cunoaștem conștient viața celor care au fost înaintea noastră, altfel aflăm inconștient ceea ce au trăit, prin replicarea într-o formă sau alta în viața noastră. Analiza unui arbore genealogic presupune: identificarea vârstelor nefavorabile din neam, ce ecou a produs în descendenți o dramă a stămoșilor, identificarea copiilor de substituție (a gisanților), în ce fel o patologie fizică și/sau psihică din prezent este o adaptare ideală pentru tine care te protejează să nu trăiești povestea tragică a unui strămoș…etc.

Ex arhivă personală:  clientul în prezent are un exces de greutate….știi că aceste kg în plus pot fi protecția ideală pentru memoria unui strămoș despre care încă nu a aflat că și-a luat viața spânzurându-se de o lustră? Dacă ar fi avut o greutate mai mare, ar fi supraviețuit, pentru că firele nu îl puteau susține. Clientul găsește povestea în neam și kg în plus se topesc.

Nu e ca și cum ești o mașină care are un manual și un mecanism standard. Ești o ființă unică și ai ritmul tău de a trăi si asimila informațiile din jurul tău. E nevoie de atât timp cât iți acorzi tu pentru tine și doar tu știi când ești cu adevărat bine. Dacă ești bine și crezi că nu mai ai nevoie să vii în terapie, atunci e alegerea ta. Poți să revii oricând.

Dacă nu ești în țară sau circumstanțele nu iți permit să ajungi la terapie, putem să ținem ședința și prin intermediul aplicației Skype. Trebuie doar să menționezi asta în mesajul pentru programare.

Solicită o programare

Compleatează câmpurile și scrie-mi pe scurt motivul pentru care crezi tu că ai nevoie de această programare.

Vă rog să introduceți numărul de telefon pe care să vă pot contacta.