Esența Recall Healing

Posibil să nu te tenteze ce scriu eu aici, că nu cred că vrei să înțelegi de ce ești fericit, ai relații mișto, sexul e ce trebuie, poți face copii, te descurci cu banii sau ai relații bune cu părinții, copiii, prietenii…ești sănătos tun și ți-ai găsit sensul în viață…..da’ poate mă înșel sau poate tu te înșeli…

💫


Postarea mea este:

* pentru tine care stai într-o relație în care te simți nefericit sau ești abuzată (inconștient reeditezi viața părinților tăi)

* pentru tine care îți dorești copii dar ei întârzie să apară (pentru că poate ai o străbunică pentru care a fost dureros când i-a murit copilul la naștere și tu esti protejat să nu trăiești această durere)

* pentru tine care te-ai săturat să tot divorțezi la fiecare 8 ani (poate pentru că unui strămoș i-a murit partenerul atacat pe stradă în anul 9 al căsniciei și ești protejat prin divorț de asta, înainte de anul 9)

* pentru tine care te-ai săturat să tot fii bolnav (dar asta e singurul mod în care atenția din partea celorlalți semnificativi este garantată),

* pentru tine care ai insomnie de 10 ani (pentru că acum 10 ani fratele a adormit la volan și a murit….tu stai treaz că asta i-ar fi salvat viața lui),

* pentru tine care ai retenție de apă în organism (mamei tale i-a murit un văr într-un incendiu când era însărcinată cu tine, și apa e păstrată în corp pentru a stinge acel foc),

* pentru tine care îți numești copilul cu același nume ca al tatălui tău și din acel moment începi să manifești aceleași boli ca bunicul tău patern, devii tatăl tatălui tău,

* postarea mea este pentru tine care îți e frică de virusul ăsta, de vaccin, de îngrădire.e pentru tine.


Dacă te tentează să te uiți la viața ta dintr-o perspectivă nouă, pentru cei mai mulți ciudată și foarte diferită de ceea ce au fost învățați, Recall Healing este pentru tine.

✨Pe mine m-a ajutat mult să completez înțelegerea despre modul în care funcționăm la nivel de gând, emoție, comportament, tipare relaționale, cum suntem conectați cu neamul nostru și care sunt legile genealogiei.


Care este poziția în viața noastră, în familia noastră, în neamul nostru, cum avem acces la soluțiile pe care strămoșii noștri le-au găsit pentru unele situații de viață delicate dar și cum avem scris în fișa postului să găsim soluții la dramele trăite de strămoșii noștri.


Cum găsim sursa în Proiectul de Pornire (9 luni înainte de concepție +9 luni de sarcină+12 luni până la un an) a unor boli (de la o eczemă până la un cancer de colon), a unei tulburări psihice (de la un atac de panică până la o tulburare bipolară) sau a unui comportament pe care nu ni-l putem explica și deși nu ni-l mai dorim, continuăm să îl repetăm.


Am învățat nu numai să găsesc sursele ci să și înțeleg la început la nivel cognitiv și mai apoi la nivel experimental, că în momentul în care o găsesc, ea nu mai produce efecte.


Am învățat despre creierul nostru automat că este ca un gardian neobosit care veghează fără încetare să ne mențină în viață, că este ca un părinte grijuliu și ferm care preia conducerea atunci când noi nu ne mai conducem pe noi, atunci când noi ne abandonăm pe noi.


Am învățat despre corpul nostru cât de minunat este și cum dacă îl lăsăm în pace el execută exact comenzile creierului automat astfel încât să ne asigure supraviețuirea.


Tot ce se întâmplă în acest corp se întâmplă pentru că acest creier ordonă pentru supraviețuirea noastră, nimic din ce se întâmplă în acest corp nu se întâmplă fără ca acest creier să nu aibă nevoie pentru a ne păstra în viață.


☘️M-a ajutat să mă simt liberă și fără frică mai ales în această perioadă pe care o parcurgem începând de anul trecut din martie.

Fără frică de boală, fără frică de vaccin, fără frică de constrângeri, mă simt liberă în mine și mă port cu mine peste tot în lume indiferent de ce se întâmplă în afară.


☘️M-a ajutat ca om și ca terapeut să pot să însoțesc clientul care mă alege să îi fiu alături în drumul lui spre el, în optimizarea sa.


“Recall Healing® este o sinteză realizată de Gilbert Renaud pe baza lucrărilor lui Karl G. Jung, Claude Sabbah, Jack Chang, Biopsihogenealogia și Biologia fiziologiei; Ryke Geerd Hamer cu conceptul său de Nouă Medicină. Inspirat și din lucrările multor alții precum Alejandro Jodorowsky, Marc Fréchet și Christian Fleche, Robert Guinée, Anne Ancelin Schutzenberger, Itzhak Bentov, Paul Dirac; Bertrand Lemieux, Brandon Bays (Călătoria), Daniel Benor (îmbrățișarea fluturelor), Karol K. Truman (Sentimentele îngropate în viață nu mor niciodată) și multe altele.”


💜Gilbert este un om minunat, dedicat muncii sale, un terapeut conținător și susținător, un pedagog priceput și un suflet blând.


Aveți ocazia acum să parcurgeți cursurile lui online și las și un link către site-ul oficial din România unde găsiți mai multe informații și unde vă puteți înscrie la seminarii: www.recall-healing.ro “


Rosana Moraru – Psiholog Clinician Psihoterapeut

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Leave a Comment